Fa'amaumauga lelei B2B - Fa'amatalaga Malamalama ma Fa'aleleia

Sale Database Tools Enhance User Experience and Sales Efficiency
Post Reply
makos510

Fa'amaumauga lelei B2B - Fa'amatalaga Malamalama ma Fa'aleleia

Post by makos510 »

Ua oo mai le taimi e taulaʻi atu ai i le faalauiloaina o lea oloa fou poo se fofo, o le mea lea na siamupini ai le Pule Sili. Faatasi ai ma mea uma ua faʻatulagaina, faʻamaeʻaina le anotusi ma faʻamatalaga faʻamatalaga e foliga ofoofogia, o le fesili e tulaʻi mai - faʻafefea le lisi o meli? O le a lelei pea le mea na e fa'aaogaina i nai tausaga ua mavae?

O le mea moni atonu e leai, ae o le faanatinati atu e faʻatau se database Fa'amatalaga Telemarketing fou e le o le tali lea. Ae ui i lea, o le auina atu i se lisi e le lelei, tuai pe leaga le taulaʻi i le lisi o meli e faʻaumatia foi le taimi ma tupe. O se fofo e sili atu le tau ma itiiti le taimi e alu ai e mafai ona faʻaleleia lau faʻamaumauga o loʻo iai nei.

E fa'apefea ona e mana'o e aoga au fa'amaumauga mo oe?

Matou te fia manatu uma lava o le matou database o loʻo soifua maloloina ma tausia lelei, ae o le mea moni, seʻi vagana ua i ai sau punaoa faʻapitoa e vaʻaia, atonu o le a le ausia uma ou manaʻoga.

E te iloa lelei lau database? Mo se faʻataʻitaʻiga atonu e iai sau faʻamaumauga tele o loʻo tumu i faʻamoemoega, ae e mafai ona e vaevaeina i latou i le vaega, galuega galuega, numera o tagata faigaluega poʻo le faʻaliliuina? E mafai ona taua tele lenei mea pe a mafaufau i le tele o tagata e mauaina le tele o faʻatau imeli poʻo telefoni i aso uma. E tatau ona e faʻamautinoa o le feʻau o loʻo e lafoina e faʻapitoa i le faʻamoemoe ... ae o le faʻatulagaina o au feʻau e mafai ona faigata tele pe afai e te le maua uma faʻamatalaga e te manaʻomia e uiga i le faʻamoemoe.

Atonu ua uma ona e maua le tele o faʻamatalaga e te manaʻomia ma o mea uma e te manaʻomia o le vaega taua mulimuli o le paso, e pei o le numera o tagata faigaluega o loʻo i ai i le kamupani, ina ia mafai ai ona faʻaogaina le faʻasalalauga.

Filifili le tu'uina atu fa'amatalaga sa'o

Afai e leai sau punaoa fa'apitoa e va'aia ai lau fa'amaumauga i taimi uma, e mana'omia le filifilia o se pa'aga fa'alagolago i fa'amaumauga po'o se lala sooupu. O se paaga fa'amaumauga fa'atuatuaina o le a iloiloina lau fa'amaumauga ma fesoasoani ia te oe e filifili po'o afea e fa'aleleia atili ai mea o lo'o ia te oe i le taimi nei, ma pe a sili atu ona aoga le tipiina o au tupe leiloa ma fa'atau fa'amatalaga fou .

E ui lava e faigata, taumafai e aua le taulai atu i tulaga tau tupe o le faʻapipiʻiina o se faʻamaumauga. E taua le manatua, aemaise lava mo fefaʻatauaʻiga telefoni ma meli, o le tau o le meli poʻo le taimi e faʻaalu i luga o le telefoni i se fesoʻotaʻiga sese o le a sili atu nai lo le faʻaleleia o lena fesoʻotaʻiga i le taimi nei.

O lea la, e fa'afefea ona e filifilia po'o ai e te galulue fa'atasi pe a iai le faitau selau o fa'amatalaga tu'uina atu i fafo, oi latou uma e folafola atu le lalolagi? Ia mautinoa e te faia lau suʻesuʻega ma tuʻuina atu i se tagata e tuʻuina atu le tele o faʻamatalaga e mafai. Faamatala le faafitauli o loo e taumafai e foia ma faalogo i le fofo latou te fautua mai. O se fa'ailoga o se tu'uina atu lelei o le a latou fesili atu ia te oe mo nisi fa'amatalaga ma fa'apea fo'i ona fai ni fautuaga ile fa'asilisiliina o au fa'amaumauga e ono mafai.

Image

Su'e ma iloilo

Ole la'asaga muamua ole faiga ole fa'aleleia ole fa'afetaui lea o au fa'amaumauga o iai nei ma fa'amaumauga a le kamupani. E ono totogi e nisi o au'aunaga lenei auaunaga, o lea e sili ai le siaki ae e te le'i lafo lau faila mo le fa'afetaui. Ae ui i lea, aua e te faʻamoemoe i se 100% faʻatusatusa fua; o se tulaga lelei e fa'amoemoe e 60-80%. E taua fo'i le siaki e mafai e le 'au'aunaga ona tu'uina atu ia te oe fa'alelei fa'apitoa e te mana'omia mo fa'amaumauga e fetaui, mo se fa'ata'ita'iga, suiga po'o le SIC Code. A uma mea uma, e le fetaui lelei le 80% o au faʻamatalaga naʻo le iloa e leai ni tulafono SIC mo na faʻamatalaga uma.
Post Reply