Ky artikull eksploron se si marka juaj mund të përdorë këtë strategji.
Cilat janë grupimet e temave?
Në një nivel të lartë, grupimi i temave lidh pjesë të lidhura të përmbajtjes të dhënat e numrit aktiv të telegramit përdorur tema të mbivendosura, duke zgjeruar pasurinë e paluajtshme dixhitale të një marke duke ruajtur një strategji përmbajtjeje të fortë dhe miqësore me SEO .
Në mënyrë tipike, grupet e temave përfshijnë tre elementë kryesorë: përmbajtjen e shtyllave, përmbajtjen e grupuar dhe ndërlidhjen ndërmjet tyre.

Përmbajtja e shtyllës
Siç sugjeron emri, përmbajtja e shtyllës ka për qëllim të shërbejë si guri i varrit për një grup të caktuar. Këto përfaqësojnë pjesë të nivelit të ekspertëve dhe të thelluara që eksplorojnë një ide. Ato janë përgjithësisht më të gjata dhe më autoritative se postimet tipike në blog.
Le të themi se keni një uebsajt fitnesi. Një faqe shtyllë mund të titullohet "Udhëzuesi i plotë për humbjen e peshës". Kjo përmbajtje e shtyllës do të mbulonte aspekte të ndryshme të humbjes së peshës, duke përfshirë dietën, stërvitjen, gjumin, menaxhimin e stresit dhe më shumë. Do të ishte një burim i gjatë dhe i detajuar që prek të gjitha nëntemat kryesore që lidhen me humbjen e peshës.
Sigurohuni që përmbajtja e shtyllës suaj të jetë mjaft e gjerë për të lidhur nëntema të shumta dhe synoni ta bëni atë sa më me gjelbërim të përhershëm. Përditësojeni rregullisht në mënyrë që çdo shtyllë të mbetet e dobishme me kalimin e kohës.
Përmbajtja e grupuar
Materiale të ngjashme më pas mund të grumbullohen rreth secilës shtyllë. Por mbani mend, mbajeni atë të lidhur me temën e atij grupi.
Duke vazhduar me temën e humbjes së peshës, përmbajtja e grupuar mund të përfshijë artikuj si:
“10 ide për mëngjes me proteina të larta për humbje peshe”
"Si të hartoni një rutinë kardio për djegien optimale të yndyrës"
"Roli i gjumit në menaxhimin e peshës"
"Kuptimi i makronutrientëve për humbje peshe"
Shkruani materiale më specifike dhe më të synuara sesa shtylla dhe mos u shqetësoni shumë për gjatësinë e përmbajtjes këtu. Qëllimi kryesor është të sigurohet që ky material të jetë i përshtatshëm dhe se ai mbulon në mënyrë gjithëpërfshirëse nënçështjen.
Ndërlidhja
Ndërlidhja midis përmbajtjes së grupuar dhe shtyllave është faza përfundimtare dhe më kritike e grupimit të temave, pa të cilën shtyllat dhe grupimet tuaja kanë pak ndikim.